Κάντε κλικ! - stokarotsi.gr περιοχές δωρεάν διανομής - Google MapΕξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις λαϊκές αγορές όπου πωλούν τα προϊόντα τους οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί.

Προς το παρόν εξυπηρετούμε τις ακόλουθες περιοχές μέσω των παραπλήσιων λαϊκών:

 

Δεν είμαστε ένα κλασσικό e-shop, ώστε να παραδίδουμε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε... Όπως είναι φυσικό, παραδίδουμε τις παραγγελίες σας την ίδια ημέρα που διενεργείται η δική σας λαϊκή!

Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε πως τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα φθάσουν στο σπίτι σας ολόφρεσκα, διαλεγμενα το ίδιο πρωινό από τους πάγκους των παραγωγών και επαγγελματιών που εμπιστεύεσετε.

Εσείς απλά μόνο κατά την 1η φορά που θα παραγγείλετε θα επιλέξετε τη λαϊκή αγορά της δικής σας γειτονιάς που είναι κοντά σας και σας εξυπηρετεί για να σας φέρουμε τα ψώνια στο σπίτι σας.

Είναι προφανές πως για να προλάβουμε να σας εξυπηρετήσουμε, παρακαλούμε να κάνετε την παραγγελία σας το αργότερο έως τις 6 το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας από την ημέρα που διαξάγεται η λαϊκή από την οποία ψωνίζετε. Αλλιώς, θα λάβετε τα ψώνια σας με την επόμενη λαϊκή, δηλαδή 1 εβδομάδα μετά!

Δείτε στον χάρτη ποιες περιοχές υποστηρίζουμε για δωρεάν διανομή στο χώρο σας ανά ημέρα της εβδομάδας.

 

Κύλιση στην Αρχή