Το καρότσι της λαϊκής πάει.. internet!

Η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου βρέθηκε στη λαϊκή του Παλαιού Φαλήρου, γνώρισε δύο από τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο εγχείρημά μας και τους «ανέκρινε» στο φυσικό τους περιβάλλον, δηλαδή στους πάγκους της λαϊκής αγοράς!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Παπαγάλου και της Αντιγόνης Μαγκανά στο thetoc.gr

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

Κώστας Παπαγάλος: «Για πολύ καιρό σκεφτόμασταν πώς να εκμεταλλευτούμε το internet για να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας. Είχαμε δει κατά καιρούς και άλλες απόπειρες, αλλά κυρίως από άσχετους με τη λαϊκή ανθρώπους, που απλά έχουν δημιουργήσει απρόσωπα ηλεκτρονικά καταστήματα. Όμως η φρέσκια πρασινάδα, τα φρούτα, τα αυγά δεν πωλούνται έτσι! Εμάς ο κόσμος μας γνωρίζει από τη λαϊκή, μας εμπιστεύεται χρόνια, μας ξέρει με τα μικρά μας ονόματα. Έτσι, ένα απόγευμα μιλώντας με ένα φίλο μου μηχανικό της πληροφορικής έπεσε η ιδέα να φέρουμε τη λαϊκή αγορά στο σπίτι του καταναλωτή. Κι έτσι γεννήθηκε το «stokarotsi.gr»!

Ποιες είναι οι δυσκολίες της προσπάθειας μέχρις στιγμής;

Αντιγόνη Μαγκανά: «Αρχικά η δυσκολία ήταν να πείσουμε φίλους παραγωγούς να συμμετέχουν στο εγχείρημα. Το internet και η λαϊκή αγορά μέχρι τώρα ήταν έννοιες εντελώς άσχετες μεταξύ τους! Μπορώ να σας πω πως πλέον η κατάσταση έχει αντιστραφεί και τώρα οι παραγωγοί έρχονται από μόνοι τους και μας ζητούν να ενταχθούν στην ομάδα μας».

Κύλιση στην Αρχή