Η Αλέκα Κυφιώτη ανακαλύπτει τα πολλαπλά οφέλη της υπηρεσίας stokarotsi.gr και γράφει σχετικά στο site των Bostanistas.gr:

stokarotsi.gr Επιλεγμένος Παραγωγός Λαϊκής Αγοράς"Παραγγέλνω φρούτα, λαχανικά και αυγά στην ιστοσελίδα stokarotsi.gr από τη λαϊκή της γειτονιάς μου και από τον παραγωγό που εμπιστεύομαι. Τα παραλαμβάνω στο σπίτι μου, την ημέρα που έχει λαϊκή. Έτσι βράζω για την μπεμπούλα μου τα λαχανικά της χωρίς να αγγαρέψω κάποιον να έρθει να μου την κρατήσει για να πεταχτώ να ψωνίσω!"

Επίσης προτείνει έναν έξυπνο τρόπο για να ψωνίζει από το stokarotsi.gr όσο ακόμα - προς το παρόν -  η δική της γειτονιά δεν εξυπηρετείται:

"Περιμένοντας με ανυπομονησία να έρθει το stokarotsi.gr και στη λαϊκή αγορά του Χαλανδρίου και να γλιτώσω από τον εφιάλτη του παρκαρίσματος και κουβαλήματος, μου ήρθε μια τέλεια ιδέα, την οποία έβαλα και σε εφαρμογή: στέλνω ό,τι χρειάζεται στην θεία μου την Τασία που μένει στην Άνω Γλυφάδα, η οποία πρόσφατα έσπασε το πόδι της και δεν μπορεί να κατέβει να ψωνίσει. Έτσι γλίτωσα από την διαδρομή Χαλάνδρι – Γλυφάδα αλλά και από τον κόπο να μάθω στην θεία τον μαγικό κόσμο του ίντερνετ!"

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της στην ιστοσελίδα των bostanistas.gr

Κύλιση στην Αρχή