Υποστηρίζουμε έμπρακτα για 2η συνεχόμενη χρονιά την προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life και προσφέρουμε λαχανικά για καλό σκοπό.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 (Παγκόσμια ημέρα επιζώντων καρκίνου) στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά και στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην με σύνθημα «Είμαι νικητής»‪#‎eimainikitis‬ στηρίζουμε την πρωτοβουλία της ομάδας Food4Good και διαθέτουμε φρέσκα λαχανικά για την προετοιμασία ενός πλούσιου μπουφέ με σπιτικά φαγητά και γλυκά! Τα φαγητά  θα είναι στην διάθεση του κοινού με συμβολικό κόστος 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των ΑΜΥΜΩΝΗ Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων κ Φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και την Θεραπευτική Ιππασία.

Το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην συνεχίζοντας την ιστορία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων περιλαμβάνει και φέτος πλούσιο πρόγραμμα δράσεωναποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών η ανταπόκριση του κοινού είναι τόσο μεγάλη, που οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 3.000, αριθμό - ρεκόρ που σημειώθηκε πέρσι!

Σας περιμένουμε!

 

stokarotsi.gr

 

3o Festival Ey Zhn

Κύλιση στην Αρχή